افزودن یک مشت کشمش حتی به یک دستور غذای ساده چقدر می تواند طعم بدهد ؟
کشمش یا کشمش نوعی انگور بدون هسته است که در آفتاب یا در اجاق گاز خشک می شود رایج ترین نوع آن، سلطان با دانه های ریز و بسیار شیرین زرد طلایی است.
سپس کشمش مالاگا ، بزرگتر و روشنتر با دانههای کم،کشمش پلویی کیلویی، تیره و بدون هسته، و کشمش کورنتی ، کوچک و به رنگ آبی وجود دارد.
کشمش سرشار از فیبر و املاح معدنی مانند پتاسیم، آهن و کلسیم است هضم غذا را با تحریک ترانزیت روده تحریک می کند، بسیار مغذی است و بنابراین در صورت کمبود انرژی و کم خونی ایده آل است.
شاید همه ندانند که کشمش به دلیل وجود اسید اولئانولیک یک درمان طبیعی برای جلوگیری از پوسیدگی است از آنجایی که کاملاً کالری است، برای کسانی که رژیم لاغری را دنبال می کنند و همچنین به طور کلی تمام میوه های خشک مناسب نیست.
کشمش معمولا در تهیه دسر استفاده می شود. در پانتون، پای سیب، اشترودل و بیسکویت عالی است همچنین برای مصرف آن در صبح همراه با غلات در ماست و برای یک میان وعده انرژی زا در طول روز ایده آل است.
اما آیا تا به حال سعی کرده اید آن را با دستور العمل های خوشمزه ترکیب کنید ؟ برای مثال آن را با سبزیجات، اسفناج و کلم بروکلی یا حتی در پیتزای پر شده با پیاز و آنچوی یا با ماهی کاد امتحان کنید.
طعم شیرین کشمش به ویژه با طعم های قاطع و حتی بسیار قوی بسیار خوب است و از تلخی بیش از حد برخی از دستور العمل ها می کاهد آن را به خمیر نان اضافه کنید تا هم در وعده صبحانه و هم در طول روز با مربا، کلم و پنیر از آن لذت ببرید.
ما می خواهیم 5 غذای بسیار ساده را به شما توصیه کنیم که با استفاده از کشمش خاص می شوند آنها را امتحان کنید و از نتیجه شگفت زده خواهید شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.