می توانید در عدس برای کم خونی ادویه کاری هندی، رازک سانلی گرجی، یا فلفل و نمک ساده را اضافه کنید همه چیز درست است. عدس ها را بشویید و با آب بپوشانید و بجوشانید تا نرم شوند.
با مخلوط کن هم بزنید تا پوره یا پوره شود. سیر را رنده کنید، آرد سوخاری، ادویه و یک تخم مرغ را اضافه کنید و با پوره سیب زمینی مخلوط کنید.
با دست خیس کوفته درست کنید. در روغن نباتی کمی سرخ کنید یا در دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. با خامه ترش سرو کنید. عدس به صورت خشک و کنسرو شده و همچنین به صورت آرد به فروش می رسد.
انواع مختلفی از عدس وجود دارد که رایج ترین آنها انواع قهوه ای، قرمز، بلوگا و پوی است. عدس قهوه ای محبوب ترین است، عدس قرمز سریعتر از بقیه پخته می شود.
گونه بلوگا دارای دانه های سیاه بسیار ریز شبیه خاویار است. معطرترین عدس – پوی، طولانی تر از بقیه طبخ می شود، اما شکل خود را حفظ می کند و از هم نمی پاشد، مناسب برای سالادهای زیبا. نان و پای های گیاهی از آرد عدس پخته می شود.
هنگام انتخاب قوطی حلبی کنسرو باید به تاریخ انقضا، ترکیب و ظاهر قوطی توجه کرد. نباید آسیب ببیند. تعداد کل دانه ها در مقایسه با مایع باید بیش از نصف باشد.
عدس خشک در بسته بندی ها حدود دو سال نگهداری می شود. هنگام خرید آن، باید یکپارچگی دانه ها و عدم وجود انگل در داخل بسته بندی را ارزیابی کنید.
عدس های کنسرو شده و بسته بندی شده در مکانی تاریک و خشک در دمای خنک یا اتاق نگهداری می شوند. مسکو، 18 مارس – ریانووستی. عدس یک محصول رژیمی سرشار از ویتامین ها و عناصر است.
چرا عدس برای سلامتی زنان و مردان مفید و مضر است، نحوه طبخ خوشمزه آن و همچنین نحوه انتخاب درست و میزان نگهداری در مواد ریا نووستی.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.